Ai alunițe? Nu ai fi crezut ce spun despre VIAȚA ta!

| 14 oct, 2014

Poate parea ciudat, insa modul in care sunt asezate alunitele pe fata iti poate spune ca esti sau nu o persoana norocoasa. Simon Wong, care are o experienta de mai bine de 30 de ani in astrologia chineza, sustine ca modificarile care au loc in corp sunt cauzate de raspunsul psihic si emotional la diversele evenimente de viata, iar „cititul in alunite“ poate oferi indicii cu privire la canalele energetice, potrivit „Daily Mail.

 

Iata care sunt semnificatiile alunitelor in functie de asezarea acestora pe corp:

 

Pe obraz

In astrologia chineza, alunitele pozitionate pe obraji sunt asociate cu singuratatea si cu imposibilitatea de a forma o familie. Daca alunita se afla pe sau in preajma cutelor formate pe obraz cand zambim, ea indica o predispozitie catre accidente. Marilyn Monroe si Michael Schumacher, ambii cu alunite pozitionate pe aceasta zona a fetei, confirma interpretarea astrologilor chinezi.

 

 

Pe frunte

O alunita pozitionata in centrul fruntii semnaleaza probleme in comunicarea cu persoane care detin autoritate, cum ar fi sefii sau parintii. Alunitele de pe tample sunt semnul unei capacitati de concentrare sporite, al motivatiei si al energiei.

 

Pe sprancene

Alunitele pozitionate sub sprancene sunt un semn de bogatie, conform astrologiei chineze. Alunitele aflate deasupra sprancenelor – precum cea a Angelinei Jolie – inseamna un flux constant de bani in viata.

 

Pe pleoape

Alunitele aparute pe pleoape semnaleaza probleme in familie si tendinta de a pierde bani. Cele pozitionate sub ochi apar, de regula, la persoane foarte emotive.


Pe urechi

In astrologia chineza, urechile sunt asociate cu caracterul unei persoane, asa ca o alunitata formata pe lobii urechilor este semnul unor trasaturi pozitive si al unei reputatii bune. Alunitele din interiorul urechilor sunt semn de viata lunga, iar cele aflate in partea de sus a urechii sunt semn de inteligenta. Daca ai alunite pe ambele urechi, vei fi o persoana cu influenta si te vei bucura de o viata lipsita de griji.

 

In zona gurii

O alunita pozitionata in preajma buzelor, asa cum are Cindy Crawford, sugereaza o persoana rafinata, care se delecteaza cu mancare gustoasa si cu alte lucruri sofisticate.

 

Pe nas

O alunita situata pe varful nasului nu este semn bun: ea semnifica instabilitate in viata si probleme in relatii. Nici alunitele aflate la baza nasului nu sunt un semn prea bun, acestea blocand fluxul de energie care circula prin corp. Ele semnaleaza blocaje si probleme in viata, iar purtatorul acestor alunite va fi nevoit sa munceasca din greu toata viata. Alunitele plasate pe o parte a nasului, aproape de nari sau ascunse arata ca avem de-a face cu o persoana priceputa la finante, care stie sa-si gestioneze bine conturile din banca.



Pe barbie

Alunitele pozitionate pe barbie sunt semn de tenacitate, determinare si incapatanare. In functie de cum gestionati aceste trasaturi de personalitate, ele pot duce la succes sau la esec. Ele pot semnifica, de asemenea, nevoia de schimbare sau de calatorii.

 

Pe buze

Alunitele aflate in coltul din stanga sau in cel din dreapta al buzei superioare arata ca iti place mancarea buna, esti o persoana generoasa si iti plac lucrurile sofisticate. Copiii tai se vor bucura de succes daca ai o alunita pe buza inferioara.

 

Pe gat

Gatul este legatura dintre cap si corp, dintre fizic si spirit. O alunita pozitionata pe gat blocheaza fluxul de energie care curge prin corp si poate sugera dezamagire. O alunita pozitionata la jumatatea gatului este semnul unei personalitati rebele, care poate provoca suferinta in familie.

 

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ