CONDUCEREA PNL a votat în unanimitate pentru respingerea Ordonanţei privind SALARIILE DEMNITARILOR

| 29 aug, 15:04

Biroul Politic Naţional al PNL a votat, sâmbătă, în unanimitate, pentru respingerea Ordonanţei pentru creşterea salariilor demnitarilor, a anunţat copreşedintele liberalilor Alina Gorghiu, transmite Agerpres.

"PNL a votat, astăzi, şi formal, pentru că decizia politică a fost deja luată, în unanimitate, pentru respingerea Ordonanţei privind creşterea salariilor demnitarilor, pentru că este nevoie să discuţi în mod unitar, corelat aceste salariile din domeniul bugetar, şi această discuţie va fi făcută în Parlament, atunci când acel proiect de lege va veni şi vom prezenta un punct de vedere articulat din partea PNL", a declarat Alina Gorghiu, la finalul reuniunilor BPN şi grupurilor parlamentare ale PNL de la Gura Humorului.

Ea a afirmat că BPN a discutat "intens" problema absorbţiei fondurilor publice naţionale şi europene, arătând că PNL propune înfiinţarea unei instanţe specializate în acest domeniu.

"Propunerea noastră este să se înfiinţeze o instanţă specializată, fie compusă din magistraţi, din experţi care să fie specializaţi în achiziţii publice, care să soluţioneze într-un interval de timp limitat procesele care ţin de proiecte derulate cu bani din fonduri publice şi europene", a mai declarat copreşedintele PNL.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ