Cristian Burci: Nu am preluat Prima TV

| 09 dec, 2013

Omul de afaceri Cristian Burci, care a preluat trustul Adevărul de la Dinu Patriciu, a infirmat tranzacţia prin care ar fi cumpărat şi televiziunea Prima TV, anunţată de reportervirtual.

"Nu am cumpărat Prima TV. Sunt doar zvonuri", a declarat Cristian Burci pentru Obiectiv.info. Conform reportervirtual.ro, omul de afaceri ar fi reintrat în posesia postului Prima TV pe care l-a înființat în 1997 la o distanţă de opt ani de la vânzarea televiziunii.

"Surse apropiate tranzacției susțin că Burci a ajuns la un acord cu ProSiebenSat, compania care operează în România SBS Broadcasting Media, deținătorul licenței Prima TV".

"Cel mai mare grup radio si TV din Grecia, Antenna Group [ANT1], care detine si o statie in Serbia – Fox Televijia, in parteneriat cu News Corp. – este interesata de achizitii si eventual o lansare in Romania. Discutiile preliminare sunt purtate chiar de Theodore Kyriakou. Surse din piata spun ca pe harta achizitiilor grecilor de la Antenna se afla si Prima TV, cata vreme grupul ProSiebenSat 1 nu exclude gasirea unui partener care sa cumpere fie doar televiziunea [un business cu potential, dar care nu este profitabil momentan] fie si operatiunile profitabile de radio [care aduna impreuna peste 40% din piata radio locala, ca incasari, prin Kiss FM, Magic FM si Rock FM]", nota la jumătatea lunii noiembrie Dragoş Stanca pe blogul personal.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ