Culisele numirii lui Manda în fruntea Comisiei SRI. Dragnea își face un sistem paralel

| 13 sep, 17:25

Val de comisii speciale în Parlament! Nemulțumit de dosarele DNA, președintele PSD, Liviu Dragnea, își face un sistem paralel de anchete. După comisia pe o presupusă gaură bugetară și cea privind alegerile din 2009, acum vrea investigații similare și în energie și în legătură cu arhiva SIPA.

Mai mult, Liviu Dragnea dă directive și Comisiei SRI,,Vor fi multe nopţi de nesomn pentru mulţi", a transmis, aseară, Liviu Dragnea, într-o emisiune televizată. Preşedintele PSD a făcut această afirmaţie în contextul în care a anunțat că numirea procurorilor-şefi din 2013 va intra în vizorul Comisiei de Anchetă a Activităţii SRI.

El a adăugat că din câte îl cunoaște pe senatorul PSD Claudiu Manda, care a fost propus să preia conducerea Comisiei SRI, și pe ceilalți parlamentari din această comisie, "sunt oameni care nu se sperie".

Președintele Camerei Deputaților susține că unii oameni cu funcții importante "au depășit o linie roșie" și practic prin acțiunile lor "lovesc la temelia statului" și "calcă pe cadavre".

Camera Deputaţilor şi Senatul se reunesc, miercuri, pentru a desemna noul preşedinte al Comisiei de control al SRI şi pentru a aproba înfiinţarea unei comisii de anchetă a activităţii Agenţiei Naţionale de Reglementare în Energie, comisie solicitată de către Guvern.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ