Culmea averii: Elena Udrea a vândut pe nimic un PORSCHE pe care nu l-a avut niciodată

| 18 feb, 19:18

Declaraţiile de avere ale Elenei Udrea, în loc să ajute la clarificarea provenienţei averii ei, ridică şi mai multe semne de întrebare. În ultima declaraţie depusă la Camera Deputaţilor, Udrea susţine că a vândut (pe nimic) un Porsche Cayenne Turbo care nu apare în niciuna din declaraţiuile precedente.

Elena Udrea a semnat în iunie 2014, în declaraţia de avere depusă la Camera Deputaţilor, că a vândut un Porsche Cayenne Turbo, un SUV de lux, care în mod normal valorează câteva zecii de mii de euro chiar şi la mâna a doua. Elena Udrea susţine că a vândut maşina cu DOAR 5.000 de euro, preţul unei rable second-hand. (vezi foto)

Pentru ca surpriza să fie şi mai mare, aflăm că norocosul cumpărător a fost nimeni altul decât Tudor Breazu, administratorul afacerilor sale de la Nana şi nu numai, arestat şi el în dosarul Gala Bute pentru intermedierea şpăgilor care au circulat cu ocazia organizării evenimentului.

O problemă şi mai mare decât suma derizorie pentru care a fost înstrăinat automobilul este faptul că maşina apare de nicăieri. Adică, Elena Udrea a vândut maşina, dar nu a cumpărat-o niciodată, nici nu a primit-o şi nici nu a trecut-o în vreo declaraţie de avere. Nu apare nici chiar în declaraţia de avere din iunie 2013, după divorţul de Dorin Cocoş, când Udrea şi-a trecut în proprietate un număr impresionant de terenuri, case şi maşini (un Fiat 500 şi un Mercedes), provenite din partaj. (vezi foto)

Elena Udrea a fost eliberată din arestul poliţiei şi trecută în arest la domiciliu în dosarul Microsoft, însă procurorii DNA cer acum arestarea ei în dosarul Gala Bute.

Deputaţii din Comisia Juridică s-au reunit miercuri pentru a supune la vot noua cerere a DNA de arestare preventivă a Elenei Udrea, în dosarul "Gala Bute", pentru trei noi infracţiuni de luare de mită. Udrea, care a fost audiată în această dimineaţă de procurorii DNA, a anunţat că nu va veni în faţa deputaţilor jurişti, ci se va apăra direct în plen, înaintea votului final, care va avea loc luni.

Citeşte şi: Unde îşi va petrece Elena Udrea sfârşitul de săptămână. Deputaţii au STABILIT când dezbat cererile DNA

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
19 feb, 08:03
cerebelc
Vrei un venit suplimentar? Acceseaza acum http://bitly.com/1IZoKBs .Bonus 25$ la inscriere !Succes!
19 feb, 01:27
BEN
Cea mai buna oferta de lucru
Cea mai buna oferta de lucru! Din ce in ce mai multi oameni lucreaza cu noi si sunt extrem de multumiti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ