Cum arată diploma obținută de Elena Udrea la arte marţiale

| 28 oct, 2014

„La o adică, îl pot bate şi fizic pe Victor Ponta”. Afirmaţia îi aparţine Elenei Udrea care a participat duminică la un festival de arte marţiale, unde a primit şi o diplomă de „Shogun”.

„La „Festivalul de arte marţiale” am învăţat de la tinerii sportivi suficiente mişcări încât, la o adică, să îl pot bate şi fizic pe Victor Ponta dacă este nevoie. Am primit chiar şi o diplomă care atestă noile mişcări pe care le-am învăţat.

Sunt şi mai pregătită să-l bat pe Victor Ponta în turul II şi să câştig Preşedinţia României.

M-a bucurat foarte mult să văd că şi copiii din ziua de astăzi fac sport, lucru care îmi întăreşte convingerea că investiţiile în infrastructura sportivă din mandatul meu de ministru al Dezvoltării au fost foarte bune", a scris candidatul PMP pe Facebook.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
28 oct, 2014
tyrex
Parasuta asta se pricepe la orice; sa fure, sa minta, sa fie obraznica sa suga licurici, sa sara din avion ca planeaza ca o cioara, sa faca centura dar nu aia neagra ci a Bucurestiului,sa frece "carnatii" de Plescoi pana nu mai ramane decit "Ples ", sa se dea mare filozoafa de sant si bodegi, mare arhitecta de telegondole imposibil de folosit si terenuri de fotbal in panta, bazine olimpice in sate unde sunt numai batrani etc etc. Asta e priceputa de Nuti spaima......p..... care-i bate pe toti cu....gura.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ