Cum să aduci un bărbat la picioarele tale în şapte paşi simpli. Tactici care nu dau niciodată greş

| 16 feb, 09:47

"Ce vor barbatii?" este o intrebare la care cu greu gasim raspunsul. Ce poti face insa pentru a-l tine pe al tau langa tine, fericit? Ei bine, avem cateva tactici de seductie care te vor ajuta sa-l aduci la picioarele tale.

1. Surpinde-l la dus! Intra peste iubitul tau, imbrcata doar intr-un tricou alb, si lasa-te stropita de picaturile de apa. Ii vei oferi astfel o priveliste de vis si propriul "concurs de tricouri ude".

2. Distrage-i atentia! In timp ce se uita la televizor, lasa-te cu spatele in poala lui. Arcuieste-ti putin corpul, astfel incat sanii sa-ti iasa in evidenta. Crede-ne, nu se va mai putea concentra la programul pe care il urmareste, ci doar la tine.

3. Ia-l cu tine la cumparaturi! Dar nu orice fel de shopping, ci cel de lenjerie intima. Probeaza articolele si lasa-l sa admire, fara sa atinga. Faptul ca nu-si poate plimba mainile in voie pe corpul tau il va innebuni.

4. Flirteaza chiar si in locuri publice. Sunteti impreuna la o petrecere? Apropie-te de urechea lui si sopteste-i ceva obraznic: "Port o noua pereche de tanga, vrei sa-i vezi cand ajungem acasa?".

5. Fii indrazneata in dormitor. Poarta intr-una dintre serile fierbinti numai portjartiere sexy. Se va stradui sa le dea jos de indata ce te va vedea.

6. Trimite-i sms-uri sexy. Nu trebuie sa rescrii romanul "50 shades of Grey". E suficient sa-i spui "Ti-am pregatit o surpriza diseara" si va intelege singur ce-l asteapta dupa programul de lucru.

7. Inainte sa pleci de acasa, dimineata, plimba-te prin fata lui purtand doar sutien si lenjerie intima. In felul acesta, isi va incepe bine ziua si se va gandi la tine toata ziua.

Tag-uri: barbat, femeie
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
20 dec, 08:33
OffedRabe
diuretic lasix side effects
N Engl J Med 296 1134 8 lasix for cats Stanozolol has a great reputation for increases in strength as well as moderate increases in muscle mass
26 feb, 17:19
Tibi
of...
articolul a fost scris de o femeie, clar... 50% daca nu mai mult, a dat-o bara rau cu sfaturile.... trebuia sa intrebe un barbat inainte :)
25 feb, 15:12
ana
Castiguri online! Cea mai buna cale! Castiga acum bani! Totul e legal si rapid! Asiguram contract de comision si toata instruirea necesara! Nu e nevoie sa construiesti retele de oameni! Start rapid, cu rezultate consistente! Informeaza-te acum! Cere detalii la adresa de email: [email protected]
22 feb, 16:45
gheorghe
franciza alternativa
Partener firma internationala caut colaboratorii pentru a deveni parteneri intr-o afacere de succes cu castiguri garantate din prima luna, castigurile sunt nelimitate in functie de acitivitatea desfasurata. Cerinte:
- spirit de echipa;
- cunostinte minime operare calculator (word, navigare internet);
- deschis spre nou si spre autodezvoltare;
- persoana pozitiva increzatoare in fortele propii;
- experienta si varsta nu conteaza in aceasta afacere;
Se ofera:
- perspectiva afirmarii intr-un domeniu dinamic si modern;
- posibilitatea de ascensiune profesionala;
- venit motivant pe masura realizarilor.
Detalii la adresa: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ