Dan Bulucea, Google: Tabletele au devenit cel mai important device din zona IT

| 07 oct, 2014

Obiceiurile din comportamentul zilnic al persoanelor erau dominate de digital în proporţie de 44%, în 2013, faţă de 30%, în 2010, a arătat, marţi, Dan Bulucea, Country Manager Google România.

"Tendinţele s-au modificat puternic, în obiceiurile zilnice, iar folosirea digitalului a ajuns la 44%, faţă de 30% în urmă cu trei ani. Tabletele nu au decât cinci ani de la intrarea în piaţă şi au devenit cel mai important device din zona IT. Aceasta trebuie să ne facă să ne gândim la ce va urma", a spus Bulucea, într-o conferinţă privind impactul celor mai recente modificări legislative asupra mediului de afaceri, organizată de firma de consultanţă Deloitte România.

Managerul de ţară al Google a spus, de asemenea, că procentul de utilizare a televiziunii a reprezentat 37%, în 2013, faţă de 40% în 2010, radioul 12%, faţă de 19%, în urmă cu trei ani, iar printul a scăzut de la 8% în 2010, la 4% în urmă cu un an.

Între subiectele de dezbatere figurează tehnologia şi succesul în afaceri, tendinţele internaţionale în fiscalitate, provocările fiscale pentru mediul de afaceri, reducerea creanţelor, continuitate şi noutate în legea insolvenţei, oportunităţi şi riscuri pentru creditori şi optimizarea costurilor fiscale.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ