Dan Matei și-a dat demisia din funcţia de antrenor al echipei Gaz Metan Mediaş

| 16 apr, 20:16

Antrenorul Dan Matei a demisionat, joi, din funcţia de antrenor principal al echipei Gaz Metan Mediaş, post pe care îl ocupa din decembrie 2014.

"Nu sunt un laş, nu îmi este frică, am ştiut la ce mă înham când am preluat echipa. Dar am hotărât să îmi dau demisia acum pentru că mai sunt opt etape, 24 de puncte, şi sper să se producă un şoc la echipă şi să urmeze rezultate mai bune. Îmi reproşez faptul că nu am reuşit să îi capacitez mai mult pe jucători, în rest, eu consider că mi-am făcut bine meseria", a declarat tehnicianul, citat de B1TV.

În acest context, de pregătirea echipei se va ocupa antrenorul secund Ion Balaur, potrivit paginii oficiale a echipei Gaz Metan Mediaş.

După 26 de etape, formaţia Gaz Metan Mediaş se află pe 14 în clasamentul Ligii I, cu 25 de puncte, la trei puncte de FC Braşov, ocupanta locului 12, cel care asigură salvarea de la retrogradare.

 

Citeşte şi: Sigla Stelei, scoasă la vânzare de MAPN: "Se va face o licitaţie publică"

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ