Daniel Constantin: Laptele va fi mai ieftin cu 12%

| 05 mai, 23:08

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a declarat marți la B1 TV că după scăderea TVA-ului laptele va costa cu 12% mai puțin.

”Laptele va costa cu 12% mai puțin decât costă în momentul de față”, a spus ministrul Agriculturii. 

Întrebat de ce prețul laptelui din România este de câteva ori mai mare decât cel din alte state ale Uniunii Europene, de exemplu Italia, ministrul a răspuns că din acest an producătorii de lapte vor primi o plată specială, pentru a compensa diferențele de preț. 

”România are posibilitatea, începând din acest an, să plătească pe cap de animal o plată suplimentară special pentru producătorii de lapte. Până acum se primeau, în medie, în jur de 150 de euro pe cap. La această sumă se adaugă, începând din anul 2015, încă 250 de euro pe cap. Este portița pe care Comisia Europeană a lăsat-o la dispoziția fiecărui stat mebru să plătească un ajutor suplimentar, tocmai pentru a compensa diferența de preț potențială”, a explicat Daniel Constantin.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 mai, 08:31
Angelica
Munca la domiciliu
Viitorul vostru depinde, în mare măsură, de ceea ce învăţaţi şi experimentaţi, începând din acest moment. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea ”Succesul în viață”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ