Sebastian Burduja: Gabriela Firea a fost un eşec şi Nicuşor Dan, din păcate, un nou eşec

| 20 mai, 21:53

Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Sebastian Burduja, a declarat luni că Gabriela Firea a fost un eşec şi Nicuşor Dan, din păcate, un nou eşec. După 8 ani de eşec avem nevoie de măcar 8 ani de administraţie de dreapta, realmente, liberală, a mai spus Burduja.

 

”Bucureştiului i-a lipsit o viziune de dreapta. Nu îl consider pe Nicuşor un om de dreapta, un primar de dreapta. Trebuia schimbat Bucureştiul în 2020, nu âmi pare rău de acea schimbare”, a spus Sebastian Burduja în emisiunea România Politică de la Prima News.
Întrebat dacă Gabriela Firea a fost un primar bun, Burduja a răspuns: ”Nu, a fost un eşec şi Nicuşor Dan, din păcate, un nou eşec. De aceea spun că după 8 ani de eşec avem nevoie de măcar 8 ani de administraţie de dreapta, realmente, liberală, pro investiţii, sigur, în limitele legii”, a arătat Burduja.
Despre scorul pe care şi l-a propus pentru PNL Bucureşti la alegeri locale, Sebastian Burduja a afirmat că lui nu i s-a setat o ţintă dar că îşi propune între 25 şi 30%.
”Plecăm din poziţia unui partid care totuşi s-a străduit să construiască, dar fără o continuitate în timp. S-au schimbat foarte mulţi preşedinţi la PNL Bucureşti”, a spus el.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ