Descoperire macabră făcută de poliţiştii din Botoşani într-un cavou

| 05 mar, 19:54

Un bărbat de 30 de ani din comuna Rădăuți Prut a fost arestat preventiv după ce a dat dovadă de o ingeniozitate macabră și a transformat un cavou din cimitirul satului în ascunzătoarea perfectă a coletelor de țigări de contrabandă, scrie botosaneanul.ro

A.B. pare a fi un client vechi al procurorilor DIICOT el având la activ mai multe condamnări pentru furt, dar și o condamnare de doi ani de închisoare pentru contrabandă. Cum sentința a fost atacată și nu este definitivă bărbatul a primit din partea procurorilor interdicția de se apropia de fâșia de frontieră și de a părăsi localitatea de domiciliu. Conștientizând că va ajunge în cele din urmă la pușcărie, bărbatul, care era monitorizat de ceva vreme, a plătit un sătean pentru a căra coletele de țigări de la frontieră și apoi ascundea în groapa din cimitir.

S-a sperit şi a renunţat la afacere, iar ţigările le-a abandonat într-un cavou

Pe fir însă au intrat anchetatorii care au ridicat și țigările dar și pe contrabandistul cu ideii.

”În timpul audierilor săteanul care a ascuns țigările a recunoscut tranșant fapta și pe numele lui s-a dispus interdicția de a părăsi comuna. Judecătorii au admis în schimb propunerea de arestare preventivă pe numele lui A.B. ținând cont de antecedentele acestuia”, a declarat Nicu Paul Ioniță, prim procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Darabani.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ