Despăgubire URIAŞĂ pentru Ciomu, doctorul care a tăiat penisul unui pacient

| 12 oct, 2014

Doctorul Naum Ciomu a primit 150.000 de euro de la statul român. Medicul care a devenit cunoscut după ce a secţionat, din greşeală, penisul unui pacient a primit fabuloasa sumă după o executare silită a unei instituţii publice.

După semnarea pactului Ribbentrop-Molotov în 1940, părinţii medicului Naum Ciomu au fost deportaţi şi obligaţi să lase în urmă casa din Cadrilater, scrie cancan.ro.

Rudele doctorului au cerut despăgubiri şi au câştigat în instanţă în jur de 150.000 de euro. Pentru a intra în posesia banilor, familia Ciomu a cerut executarea silită a Autorităţii Naţionale de Restituire a Proprietăţilor.

Folosindu-se de acest tertip, au reuşit să determnie statul român să le vireze în cont cei 150.000 de euro, în timp ce alte 8.000 de persoane încă mai aşteaptă să primească sumele cuvenite.

Interesant este şi faptul că, în timp ce doctorul Naum Ciomu a intrat în posesia celor 150.000 de euro, statul a achitat pentru el daune în valoare de jumătate de milion de euro către pacientul mutilat pe viaţă.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ