DNA face percheziţii la CJ Bacău, din cauza unor contracte frauduloase cu statul

| 17 iul, 2014

Consiliul Județean Bacău a fost luat în vizor de procurorii DNA, care efectuează percheziţii, fiind vizate contracte frauduloase.

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie fac percheziţii la Consiliul Judeţean Bacău, dar şi la locuinţele unor angajaţi, joi dimineaţă, informează România TV.

Sunt vizate atât persoane din conducerea consiliului, precum şi simpli angajaţi. Aceştia sunt suspectaţi că ar fi dat contracte unor anumite persoane, ale căror firme erau abonate la contractele cu statul.

"În cursul zilei de 17 iulie 2014, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, sunt efectuate un nr. de 28 de percheziţii domiciliare în locaţii situate pe raza județului Bacău, între care 3 instituţii publice.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informaţii, precum şi al Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei", se arată în comunicatul DNA.

Angajaţii CJ Bacău sunt suspecţi de abuz în serviciu, precum şi de alte infracţiuni de corupţie. În acest moment, procurorii DNA ridică documente din CJ Bacău.

Citeste mai mult pe RTV.NET.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ