DOSARUL TRANSFERURILOR. Vestea cea mai proastă pentru cei 8 condamnaţi

| 25 iul, 2014

Dosarul Transferurilor. Cei opt oameni de fotbal condamnati in Dosarul Transferurilor si-au jucat, vineri, ultima sansa pentru a iesi din inchisoare.

Dosarul Transferurilor. Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins insa contestatiile in anulare depuse de avocatii celor opt condamnati, informeaza postul Sportro. Oamenii de fotbal au invocat diverse vicii de procedura in incercarea de a scapa de inchisoare, dar Instanta suprema a respins argumentele avocatilor.

In aceste conditii, condamnatii din Dosarul Transferurilor mai pot parasi inchisoarea mai repede doar pentru buna purtare.

De asemenea, George Copos, Giovani Becali si Jean Padureanu vorexecuta o treime din pedeapsa deoarece sunt trecuti de 60 de ani.

Curtea de Apel Bucuresti i-a condamnat, pe 4 martie, la inchisoare cu executare pe cei opt oameni de fotbal implicati in Dosarul Transferurilor, dupa cum urmeaza:

Ioan Becali - 6 ani si 4 luni

Cristi Borcea - 6 ani si 4 luni

Victor Becali - 4 ani si 8 luni

George Copos - 3 ani si 8 luni

Mihai Stoica - 3 ani si 6 luni

Jean Padureanu - 3 ani si 4 luni

Gigi Netoiu - 3 ani si 4 luni

Gica Popescu - 3 ani, 1 luna si 10 zile

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ