Dragnea despre modificarea legii siguranţei naţionale: Să se constituie un grup care să înceapă să lucreze aplicat

| 12 sep, 18:09

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a declarat, marţi, că trebuie să se constituie un grup care să înceapă să lucreze aplicat la modificările legii siguranţei naţionale, menţionând că acest act normativ este foarte vechi.

'Eu zic că ar trebui să fim mai hotărâţi, mai aplicaţi, pentru că România a evoluat şi cred că e cazul', a spus Dragnea, întrebat dacă trebuie modificată Legea siguranţei naţionale.

El a adăugat că la modificarea acestei legi trebuie să lucreze preşedintele comisiei SRI, oameni care au pregătire în domeniu. 'Sunt sigur că şi structurile din sistemul de securitate naţională sunt interesate şi au propuneri, cred că şi preşedintele şi membrii CSAT. E totuşi o lege foarte veche care a rămas în urmă, lumea a evoluat foarte mult, sistemele au evoluat foarte mult şi va fi modificată. Nu ştiu dacă reuşim în această sesiune pentru că sunt foarte multe priorităţi legislative, dar ar trebui să se constituie un grup care să înceapă să lucreze aplicat la această lege', a susţinut Liviu Dragnea, la Palatul Parlamentului.

 

Tag-uri: dragnea
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ