Dragnea se păzește de proteste! Dăncilă, scoasă la înaintare

| 17 mai, 10:34

Liviu Dragnea și premierul Viorica Dăncilă și-au împărțit țara inegal pentru turneul de  promovare a candidaților pentru europarlamentare. În timp ce Liviu Dragnea merge în fiefurile PSD și pe ogorul patriei, premierul Viorica Dăncilă este scoasă la înantare în marile orașe, unde este întâmpinată cu proteste. Liviu Dragnea merge vineri în Argeș, la Topoloveni și Corbi, în timp ce premierul merge în Zalău.

După mitingul PSD din Iași ,unde Liviu Dragnea a fost contestat la scară mare, liderul PSD și-a învățat lecția și nu a mai participat  la vizite politice în orașe mari. În schimb, a mers în gospodăriile oamenilor, la țară și în zonele în care PSD are filiale puternice și influență politica nu îi este pusă la îndoială.

În schimb, premierul Viorica Dăncilă este scoasă la înaintare cu vizite de serviciu în Târgul Mureș, Cluj, Galați, Arad, Alba Iulia, Timișioara, Satu Mare, Baia Mare, Ploiesti, orașe în care a fost cotestată.

Joi, Dăncilă a fost întâmpinată, la Târgu Mureș, cu coroane funerare. Vineri, premierul Viorica Dăncilă este așteptată în vizita de lucru in Zalău.

Tag-uri: dragnea
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ