Elena Udrea: Am votat pentru o Românie frumoasă, pentru o justiție independentă

| 02 noi, 2014

REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Candidatul PMP la Prezidențiale, Elena Udrea, s-a prezentat la Colegiul Mihai Eminescu din Capitală, la ora 09:05, unde și-a exercitat dreptul de vot.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. După ce şi-a exercitat dreptul de vot, Elena Udrea a declarat că a votat pentru o Românie frumoasă.

”Am votat pentru o Românie frumoasă. România se află la o răsăpântie de drumuri, o răspântie istorică de drumuri. Am votat pentru o justiție independentă, pentru un stat de drept puternic și prosperitate”, a afirmat ea.

”Am votat pentru un președinte capabil să ducă România un pas înainte. Am votat pentru un președinte patriot, liber, neșantajabil, care să aibă stăpân doar poporul lui. Am votat cu încrederea că o femeie poată să facă ceva la fel de bun ca un bărbat”, a mai spus Elena Udrea.

Ea a precizat că va merge sediul de campanie unde va aștepta rezultatele.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

8 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
02 noi, 2014
valeriu grecu
NU PONTAM!!!! VOTAM PMP!!!
HAIDE-TI LA VOT fratilor !!! Viitorul nostru e in miinile noastre...Haide-ti sa alegem o Romanie Frumoasa, o Romanie prospera si bine dezvoltata! Haide-ti sa terminam cu hotia, minciuna si coruptia!!!Acum depinde de noi totul...Eu ma duc sa votez pentru ca vreau sa traiesc bine, vreau sa fiu mindru de tara in care traiesc, de aceea va zic si voua haideti sa votam si NU SA PONTAM !!!!
02 noi, 2014
petre alexandru
HAI LA VOT !!!
Avem nevoie de presedinte capabil sa continue tot ce a inceput Basescu si ma refer cel mai clar la CONSOLIDAREA STATULUI DE DREPT !!! Noi, tinerii, suntem singurii ce putem lua aceasta atitudine si sa schimbam tara asta de oameni corupti si de parlamentul ineficient !!! trebuie sa nu mai lasam pe altu' sa voteze pentru noi !!! astazi decidem soarta tarii !!! optez pentu romania frumoasa !!!
02 noi, 2014
munteanu
UN NOU INCEPUT!!!!
Astazi este ziua in care se va scrie o noua fila din cartea de istorie a Romaniei.
Am decis sa fac parte din aceasta schimbare a Romaniei, prin exprimarea votului catre candidatul care a adus o reimprospatare a acestei societati, a incurajat companiile mici si mijlocii, a atras investitori catre multe proiecte indraznete (6000 la numar), a dezvoltat turismul romanesc si are in continuare un plan bine pus la punct.
Persoana pe care am votat este candidatul care pe unde merge, lasa cate o usa deschisa, aduce abundenta in mediu respectiv si in proiectele dezvoltate.
Este o persoana pozitiva, dinamica, energica si cu o atitudine de otel.
Stie sa se faca remarcata si sa acorde atentie si asculta pe cei din jurul ei!
Pe langa acest lucru, felicit curajul de a se implica in diferite proiecte ce aduc beneficii in viata fiecarui roman.
Pentru a a ne redresa pe un nou traseu, trebuie ca fiecare cetatean sa isi exercite dreptul de a vota, de a nu lasa pe altii sa voteze in locul nostru.
Incurajez tinerii sa mearga la vot, pentru ca ei sunt viitorul acestei tari, si sa nu mai lasam generatiile de pana acum sa voteze trecutul care ne tot urmareste, de ani de zile.
Este timpul sa punem piciorul in prag, sa fim responsabili pentru fiecare vot exprimat;
Ceea ce vom vota, se va reflecta pentru urmatorii 5 ani in Romania!!!!
Haideti sa atragem prosperitate si abundenta in tara noastra!!!!!
02 noi, 2014
George Horojan
VOT! VOT! VOT!
Am votat, si am ales presedintele cel mai tanar, cel mai dinamic, cel care face ceea ce promite, fara prea multa vorbaraie, si stiri de umplutura un jurul lui, am ales modernizarea in libertate a cetateanului si a Romaniei, am ales reindustrializarea autohtona, vreau educatie pentru tineri si un viitor bun pentru noi, copii si copii copiilor nostrii.
Vreau o tara libera si frumoasa, vreau sa merg in tari straine sis a ma laud cat de frumos si ce bine este in Romania. Nu mai vreau discriminare sociala. Nu mai vreau doar bogati si amarati saraci, vreau dreptate in dreptul muncii, pentru ca fiecare roman sa lucreze si sa construiasca viitorul unei Romanii din ce in ce mai bune.
02 noi, 2014
Cazacu Andrei
Votam presedinte!!! FAcem Romania Frumoasa !
Astazi e ziua in care ne alegem viitorul...Astazi e ziua decesiva in care toata lumea merge la vot....Eu nu sunt exceptie, indemn pe toata lumea sa mearga astazi la vot, pentru ca totul depinde de noi, fiecare vot conteaza! Trebuie sa zicem minciunii si coruptiei ;NU ! noi toti avem nevoie de schimbare....Eu o sa votez astazi un candidat puternic, care e gata sa schimbe ceva.O persoana care merita sa fie presedinte, iar tot ce a facut pina acum vine sa-mi intregeasca parerea...Eu vreau sa votez candidatul care are scopuri si obiective clare si obiective, cu care stiu ca o sa putem Construi Romania Frumoasa !!!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ