Elena Udrea = PMP = imaginea dezastrului

| 11 iul, 2014

Mai nou, Elena Udrea se autoproclamă liderul suprem al PMP, însăși esența, sufletul partidului, atât forma, cât și fondul acestei formațiuni, motiv pentru care simte că este de responsabilitatea ei să intoxice spațiul public prin apariții care mai de care mai neadecvate, iar asta doar pentru a ține PMP în vizorul public.

Partid făcut special pentru ea și dat la cheie de către Băsescu, Partidul Mișcarea Populară a fost sortit eșecului încă de la început pentru simplul fapt că Elena Udrea = PMP = imaginea dezastrului.

Funcționând parcă pe sistemul “laudă-mă gură că ți-oi da friptură, dacă nu m-oi lăuda iaca un c***t ți-oi da”, blonda de la PMP își ia soarta în mâini și își pregătește terenul pentru Cotroceni, “scăpând, fără să vrea” și câteva dintre calitățile sale de lider, asta în timp ce, chipurile, îi face campanie lui Diaconescu. Redăm integral declarațiile, sunt prea spumoase pentru a reuși să selectăm doar o parte - „Partidul are nevoie să-şi vadă liderii. Are nevoie să primească energie de la liderii de la centru. Eu am tăcut vreo două săptămâni şi dispăruse PMP-ul. Sincer, aş pleca în concediu, după 10 ani de politică greu făcută. La mine nimic nu a fost uşor. Unii spun că a fost simplu. Nu. La mine a fost cel mai greu. Se vede şi astăzi, când nu sunt candidat şi cu toate astea sunt ţinta tuturor atacurilor şi de pe stânga şi de la foştii colegi. Eu, ca preşedinte de partid, am obligaţia să mă lupt pentru acest partid şi să încerc să fac ca mesajele partidului să ajungă la cetăţeni. Mă bucur că lângă mine am un candidat foarte bun, pe Cristi Diaconescu, mă bucur că în teritoriu am colegi foarte buni şi încurajez toţi colegii să-şi facă şi concediile, dar să facă şi muncă de campanie, pentru că timpul este foarte scurt”.

Ipocrizia Elenei Udrea și cinismul ei ajung la cote maxime acum, pe ultima sută de metri până la începerea cursei pentru Cotroceni. Practic, ciuma blondă lasă de înțeles că ea duce greul în partid, că de fapt toate ieșirile de tipul cântat, dansat, maimuțărit în parcuri și multe altele și pentru binele colectiv al colegilor din PMP. Pe de altă parte, trebuie să-i dăm dreptate că fără scălămbăielile ei PMP nu există, iar asta pentru că lipsește cu desăvârșire un program concret și viabil, altceva decât teleme vagi preluate de la părintele spiritual, Băsescu, precum statul de drept.

Chiar dacă încă nu a ajuns să realizeze, Elena Udrea = PMP = imaginea dezastrului, lucru reproșat inclusiv de un număr considerabil de colegi. Bagajul negativ al blondei s-a reflectat și asupra partidului, ucigând proiectul din fașă. Ideea distorsionată a realității pe care o vede Elenei Udrea o condamnă pe aceasta la o ignoranță crasă în ceea ce privește aportul ei la dezvoltarea formațiunii pe care o conduce. La acest nivel, putem ca exemplu și rezultatele de la alegerile europarlamentare, campanie în care ea a ocupat prim-planul afișelor.

Tag-uri: elena udrea, PMP
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

5 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
11 iul, 2014
sase sase
Pariu pierdut
Cred ca domnul presedinte Basescu si-a pierdut mult din instinctul politic ce l-a caracterizat in urma cu cativa ani.Promovand-o mereu pe doamna Udrea ( Draculina) probabil se gandeste la notorietatea dansei. Doar domnul presedinte ne spunea in urma cu ceva timp ca daca vrei sa vezi ce politician esti, sa te asezi langa un stalp pe bulevard si daca intr-o ora nu te intreaba nimeni nimic trebuie sa te lasi de politica.Draculina are notorietate.Sunt sigur ca daca procedeaza cum spune presedintele, multi o vor recunoaste, dar si multi din acestia in loc sa o intrebe ceva , o vor scuipa.Sau o vor lua cu huo! Asta ma face sa cred ca de data asta domnul presedinte a pariat pe un cal mort.Pardon iapa.asta ma face sa cred ca si-a pierdut total inspiratia politica.
11 iul, 2014
sase sase
Intrebare:
De fapt doamna Draculina nu se linisteste.Isi inchipuie ca dreapta incepe si se termina cu ea .Probabil dreapta cu care foloseste hartia igienica. Ca pe stanga o foloseste Ponta , dar a uitat sa traga hartie de pe sul!
11 iul, 2014
recruter
angajare
Plecari imediate in restaurante din Rodos - Grecia pozitii vacante :

5 Ospatari/ospatarite
4 Barmani/barmanite
4 Hostess

Pleacari imediate, taxa de mediere ZERO!

Oferta :

-salariu 650 - 900euro (platit pe 20 ale lunii) + tips
-contract legal de munca
-cazare, 3 mese pe zii asigurate de angajator

Cerinte :

-Limba engleza nivel conversational
-Poza full body sau pagina facebook
-Seriozitate
-CV

pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati !
Nr contact 0726671765
11 iul, 2014
cantautor
"...altceva decât teleme vagi preluate ..."
"Funcționând parcă pe sistemul “laudă-mă gură că ți-oi da friptură, dacă nu m-oi lăuda iaca un c***t ți-oi da”
cand te gandesti ca aceste propozitii sunt aprobate la tiparire sau chiar scrise de un individ care mai si educa niste tineri ,constati cu tristete unde a ajuns invatamantul,dupa ce niste absolventi de Stefan Gheorghiu se ocupa si de educatie.
Si ma refer aici la Dan Sultanescu,consilier al Dlui Ponta
11 iul, 2014
DNA
PARAŞUTA
DUCĂ-SE NAIBII CĂ NE DESCURCĂM ŞI FĂRĂ EA ŞI FĂRĂ CĂPCĂUN LA COTROCENI ...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ