EUROVISION 2014: Paula şi Ovi: Am visat la un miracol, poate nu a fost timpul lui

| 11 mai, 2014

Paula Seling şi Ovi, reprezentanţii României la Eurovision 2014, au declarat, după finala care a avut loc sâmbătă seară, la Copenhaga, că au "visat la un miracol", dar poate "nu fost timpul lui".

Reprezentanţii României, Paula Seling şi Ovidiu Cernăuţeanu (Ovi), au concurat în finala Eurovision Song Contest 2014 cu piesa "Miracle", compusă de Ovi, Phillip Halloun, Victor Forberg Skogberg şi Frida Amundsen.

După finala concursului Eurovision, Paula Seling a declarat: "Sunt fericită că am avut ocazia să cânt pentru România, pentru oameni cu vise frumoase, cu gânduri şi dorinţe înalte. Am visat la un miracol... poate nu a fost timpul lui. Am cântat cu tot sufletul, ne-am pregătit ca şi pentru un real campionat de muzică europeană. Suntem fericiţi dacă voi aţi fost mândri de noi".

La rândul său, Ovi şi-a exprimat punctul de vedere: "Oficial, este ultimul Eurovision la care particip. E timpul să trecem la hituri de-acum".

De asemenea, acesta a precizat că "votul geopolitic şi-a făcut de cap încă o dată", însă platforma de expunere a fost mare şi va folosi acest moment în avantajul său.

"Sunt foarte mândru de prestaţia noastră şi de felul în care ne-am prezentat. Am fost o echipă de profesionişti care am dat totul şi am visat să fim primii în această competiţie. Însă votul geopolitic şi-a făcut de cap încă o dată şi a făcut 'legea' în final. Totuşi platforma de expunere a fost foarte mare, ne-a revăzut o Europă întreagă, am fost apreciaţi şi, personal, voi folosi acest moment în avantajul nostru. Avem piese foarte bune în stand-by, pe care le vom lansa în perioada imediat următoare, iar duetul Paula Seling & Ovi are încă multe de spus pe plan muzical", a declarat Ovi, după finala Eurovision 2014.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ