Fostul primar al Reşiţei, Liviu Spătaru, eliberat condiţionat din închisoare

| 20 ian, 21:07

O instanţă a Tribunalului Timiş a decis eliberarea condiţionată a fostului primar al municipiului Reşiţa, Liviu Spătaru, care a fost condamnat pentru săvârşirea unor fapte de corupţie, potrivit Agerpres.

Decizia Tribunalului Timiş este definitivă. 

În soluţia dată miercuri de magistraţii Tribunalului Timiş se arată că instanţa 'respinge ca nefondată contestaţia formulată de Parchetul de pe lângă ÎCCJ - DNA- Serviciul Teritorial Timişoara, împotriva sentinţei penale nr. 2966 din 26.11.2015, pronunţată de Judecătoria Timişoara'. 

Liviu Spătaru a fost primar al municipiului Reşiţa între anii 2004 - 2008, dar a fost mai apoi condamnat pentru un contract de achiziţii publice cu o companie ce îi aparţinea omului de afaceri Dănuţ Izvernari. Primarul Reşiţei a dispus, potrivit procurorilor anticorupţie, contrar legii, plata în avans a motorinei facturate, dar livrată doar parţial Serviciului de Salubritate al Primăriei Reşiţa, cauzând municipalităţii un prejudiciu de 130 mii euro. 

Conform rechizitoriului, procurorii DNA, la vremea respectivă, Liviu Spătaru ar fi primit drept recompensă din partea societăţii respective, o vacanţă în Muntenegru, în valoare de 2.085 de euro.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ