Ilan Laufer "nu ştie" de ce şi-a făcut casă de 803 mp în Corbeanca: "Aşa a fost să fie"

| 02 aug, 14:57

Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, Ilan Laufer, care este şi cel mai bogat ministru din cabinetul Tudose, nu a ştiut să motiveze de ce casa sa de 803 mp în Corbeanca e aşa de mare. "Aşa a fost să fie", a fost răspunsul lui Laufer, întrebat despre acest subiect în cazul unei emisiuni televizate.

Întrebat, în cadrul emisiunii "În faţa Ta", la Digi 24, dacă se consideră un om bogat,  Ilan Laufer a răspuns că se consideră un om care are "ceva".

"Am reuşit să construiesc ceva până la vârsta de 33 de ani", a completat el.

În acest context, întrebat dacă nu este mare casa de 803 mp pe care o deţine în Corbeanca, răspunsul său a fost că nu mai locuieşte în ea şi că nu ar şti să spună de ce e aşa.

"E prea mare, aşa a fost să fie. Dacă aş fi făcut-o acum, nu aş fi făcut-o aşa", a spus el.

 

În ceea ce priveşte cele zece apartamente pe care le deţine, Ilan Laufer a replicat, într-o primă fază, că este vorba de "o poveste mai lungă".

"Este o proprietate care a suferit nişte extinderi, este la Corbeanca, este o casă în care am stat şi pot să vă spun că de când sunt în funcţie m-am mutat la Bucureşti, pentru că mi s-a părut prea departe Corbeanca ca să vin zilnic, şi stau acum într-un apartament de 95 de metri pătraţi. Casa a început-o tatăl meu şi eu am luat-o de la el şi am extins-o", a detaliat ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat.

Tag-uri: Ilan Laufer
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ