Incredibil! Ce-au făcut deputații minorităților după ce au votat modificarea Codului Penal

| 05 iul, 10:24

Au mers în Parlament, au votat modificarea Codului penal, apoi au fugit, a informat Realitatea TV. Aşa au fost surprinşi deputaţii minorităţilor, după cum se poate vedea în imaginile video de mai jos. În schimb, aleşii PSD au jubilat la finalul votului.

Nouă deputaţi ai minorităţilor au votat adoptarea Codului penal, care a trecut cu două voturi în plus faţă de minimum necesar. Restul voturilor ”pentru” au aparţinut formațiunii PSD - ALDE.

Proiectul de modificare a Codului penal a trecut la limită. El a fost adoptat cu 167 de voturi "pentru", 97 de voturi "împotrivă" şi 19 abţineri. Pentru modificare erau necesare cel puțin 165 de voturi favorabile.

Președintele Klaus Iohannis a anunţat că va contesta la Curtea Constituţională atât Codul penal, cât şi Codul de procedură penală.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ