Înspăimântător! Interlopii au săpat un mormânt în curtea unui senator ieşean

| 24 noi, 2014

Un parlamentar din Iaşi a solicitat protecţia SPP după ce unul dintre cei mai activi membri ai clanului interlop Tănase l-a ameninţat cu moartea.

Senatorul UNPR Ionel Agrigoroaei a depus o plângere la Poliţie, pentru ameninţare şi distrugere, invocând unele acte de intimidare desprinse din tehnicile mafioţilor sicilieni. Romii i-ar fi spus soţiei sale că "e păcat că trebuie să moară atât de tânără", iar în curtea vilei i-a fost săpată o groapă, despre care i s-a spus că îi va fi mormânt.

Serviciile speciale din România sunt în alertă de două zile după ce un senator din Iaşi a fost ameninţat cu moartea de un membru al clanului interlop Tănase. Parlamentarul Ionel Agrigoroaei a formulat sâmbătă o plângere penală la Poliţie, dar şi o solicitare către ministrul Administraţiei şi Internelor, Gabriel Oprea, în care susţine că viaţa îi este pusă în pericol după ce a primit mai multe ameninţări directe că va fi ucis, potrivit ziaruldeiasi.ro.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ