Iohannis îi răspunde lui Dragnea: Nu sunt implicat în condamnarea sa

| 12 iul, 17:19

Președintele Klaus Iohannis a răspuns atacurilor șefului PSD, afirmând că nu este implicat în condamnarea lui Liviu Dragnea, așa cum a susținut acesta din urmă. Șeful statului a comentat că este îngrijorător comportamentul lui Dragnea care conduce Parlamentul și Guvernul prin interpuși. Despre suspendare, Iohannis a spus că are un singur cuvânt de spus: „Obsesie”

 

„Nu sunt implicat( în condamnarea lui Dragnea-n.r) și apucături dictatoriale nu am avut niciodată, nici nu îmi propun să am. Nu l-am ascultat, nici nu cred că v-ați așteptat, dar am citit anumite știri. E îngrijorător. Este, între timp, mai mult decât evident că omul și-a luat o pălărie prea mare, nu face față. Cu această pălărie prea mare, lui Dragnea i s-au terminat argumentele politice și începe cu atacuri la persoană, atacuri la familie, o abordare inadecvată. Și dacă ar fi un simplu politician, aș lăsa-o așa, la inadecvată, dar este foarte îngrijorătoare, fiindcă acest om conduce cel mai mare partid, este președintele Parlamentului și conduce, prin interpuși, Guvernul. 

Șeful statului a comentat că suspendarea a devenit „obsesie” pentru șeful PSD.  

Cât privește acuzațiile lui Dragnea că tergiversează intrarea în vigoare a legilor Justiției și a Codurilor Penale, Iohannis a răspuns: „nu tergiversez, îmi exercit prerogativele constituționale. Sub conducerea acestui Dragnea se legiferează prost. Nu sunt un președinte extraconstituțional, ci unul care respectă Constituția”

 

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ