Ion Ţiriac se răzbună pe Elena Udrea? Prima lovitură ZDRAVĂNĂ după ieşirea din închisoare

| 11 mai, 11:58

Deși B1 TV a promovat intens, toată ziua, interviul „direct din casa Elenei Udrea”, iar Ion Cristoiu a scris pe blog despre cum el și Striblea vor realiza „un interviu transmis în direct dintr-un domiciliu transformat în celulă”, la ora 21:00, surpriză, scrie reportervirtual.ro.

Striblea și Cristoiu au apărut singuri în studioul B1 TV, iar Elena Udrea a intrat după câteva dificultăți tehnice numai prin telefon. Striblea a spus că emisiunea a fost scurtată la o oră din două câte fuseseră anunțate (deși, ulterior, s-a prelungit peste ora 22:00), iar cei doi realizatori și-au cerut scuze față de telespectatori.

Citeşte şi: Misterul s-a elucidat! Elena Udrea a explicat gestul cu degetul la nas

Striblea a spus că abia astăzi a aflat că nu poate realiza interviul video din casa Elenei Udrea. La telefon, fosta șefă a PMP a explicat faptul că a fost nevoită să anuleze prezența celor doi la ea acasă din cauza clauzelor din contractul de chirie:

"Îmi pare rău, eu îmi cer scuze, nu am știut… Eu stau cu chirie aici și mi-am dat seama că prin clauzele contractului de chirie pe care îl am cu proprietarii nu am voie să fac publice imagini foto și video de aici. Așa este contractul, este o chestiune de confidențialitate, de protecție a vieții private a locatarilor…”, a explicat Udrea.

Ciudat este că B1 TV a continuat să promoveze interviul ca fiind în direct din casa Elenei Udrea, deși Striblea a anunțat la începutul emisiunii din această seară că „aflase încă de dimineață că nu se pot lua imagini video de la domiciliul Elenei Udrea”.

Complexul rezidențial de lux „Stejarii”, din nordul Capitalei, unde locuiește Elena Udrea, este construit de o companie a omului de afaceri Ion Țiriac, iar intimitatea și securitatea proprietarilor sunt asigurate prin contract. Chiriile aici ajung și la 6.000 – 7.000 de euro pe lună.

Citeşte şi: Elena Udrea, ELIBERATĂ din închisoare: PRIMA declarație în direct la TV i-a lăsat pe toți CU GURA CĂSCATĂ

 

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
15 mai, 09:05
calin
udrea
Buna ziua! Udrea? Cine? E atat de importanta pentru tara noastra, pentru politica tarii noastre? De ce se continua aceasta sarada prin care suntem fortati sa "ingusam" aceste baliverne, aceste informatii ce nu sunt de "interes national"?
12 mai, 15:07
cube
Retarzi cretinoizi handicapati de jurnalisti cu titlurile voastre de k...t.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ