Elena Udrea, ELIBERATĂ din închisoare: PRIMA declarație în direct la TV i-a lăsat pe toți CU GURA CĂSCATĂ

| 10 mai, 15:42

Elena Udrea a acordat prima declarație pentru o televiziune la Antena 3, suprizându-și susținătorii cu laude la adresa postului de televiziune al lui Dan Voiculescu, care a tocat-o sistematic ani de zile.

"De când am ajuns acasă nu m-am uitat la televizor, în afară de posturile de muzică. Cât am fost în arest trei luni, nu am ratat niciun talk-show, nicio emisiune şi vă mai spun ceva: m-am uitat în mare parte la Antena 3. Să îi transmiteţi felicitări doamnei Grecu şi nu o să vă vină să credeţi, m-am uitat şi la Mircea Badea, nici mie nu îmi vine să cred, pentru că altă dată când mă uitam mă enervam”, a declarat Elena Udrea la Antena 3.

Elena Udrea a părăsit Penitenciarul Târgșor după aproape 3 luni petrecute după gratii. Fostul ministru a fost plasat în arest la domiciliu, după ce instanţa supremă a decis definitiv înlocuirea măsurii arestului preventiv, în dosarul "Gala Bute".

Citește și: MARE SURPRIZĂ! Cine o vizitează ACASA pe Elena Udrea duminică seara

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ