SURPRIZĂ! Cine o vizitează pe Elena Udrea ACASĂ în această seară

| 10 mai, 13:08

Jurnaliștii Ion Cristoiu și Cătălin Striblea, realizatorul emisiunii „Ultimul cuvânt” de la B1 TV, se vor deplasa diseară la casa Elenei Udrea din cartierul de lux „Stejarii”, unde aceasta execută arestul preventiv la domiciliu decis de judecători., scrie reportervirtual.ro.

Citește și: Cine ar fi crezut? Ce nu s-a văzut la televizor când a fost eliberată Elena Udrea

Cei doi vor transmite în direct un interviu cu fosta șefă PMP între orele 21:00 – 23:00, la B1 TV, o premieră în presă în acest sens.

Despre emisiunea de diseară, a scris astăzi Ion Cristoiu pe blogul său:

"Va fi o premieră postdecembristă: un interviu transmis în direct dintr-un domiciliu transformat în celulă.

Formatul – Cătălin Striblea, căpitan, eu, secund – s-a verificat în eficacitatea sa prin interviurile anterioare luate lui Traian Băsescu, Victor Ponta, Călin Popescu Tăriceanu (…)

S-a schimbat Elena Udrea în aceste 72 de zile de arest preventiv?

Citește și: Elena Udrea, ELIBERATĂ din închisoare: PRIMA declarație în direct la TV i-a lăsat pe toți CU GURA CĂSCATĂ

Și-a păstrat țepoșenia față de Binomul SRI- DNA sau a înțeles că trebuie s-o lase mai moale, pentru că deocamdată cătușele sunt la Ei?

Cum își vede viitorul în politică?

Se va duce pe la PMP sau îl va lăsa să meargă doar pe Traian Băsescu?"

Citește și: Elena Udrea, un nou mesaj după eliberare: Numele pe care îl poartă prietenia este Ruxandra

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
10 mai, 17:47
rodi
oferta
Oamenii fericiţi, de succes, recunosc puterea gândurilor lor şi sunt foarte dornici să le menţină pozitive şi constructive. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea ”Succesul în viață”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email [email protected]
10 mai, 15:37
rodana9
Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire online de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time,online.Cerem seriozitate maxima.Va oferim detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email:[email protected]
10 mai, 13:41
bubu
legalitatea
dar judecatorii , ce spun , autorizeaza asa ceva? este arest sau show room ? poate decit sa o retrimita la targsor ;; de fapt nici nu trebuia sa-i permita acest "arest " care nu existaz in nicio justitie adevarata

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ