Un cunoscut jurnalist face radiografia PRIMULUI interviu acordat de UDREA după eliberare: "ABERAŢII. Am adormit"

| 11 mai, 15:55

Rareş Bogdan spune că primul interviu al Elenei Udrea după ieşirea din închisoare a fost plin de "aberaţii" şi de "atacuri neprobate". Jurnalistul este de acord însă cu una dintre afirmaţiile făcute de fostul ministru, aceea legată de condiţiile inumane din arest.

"(...) m-am asezat in fata televizorului pentru a urmari timp de 2 ore o emisiune in reluare din care n-am aflat absolut nimic, cu un jurnalist foarte drag mie, obosit de pe drum, alt jurnalist extrem de timorat de mana nevazuta care a incercat sa-si exercite controlul si pe Sorina si pe Catalin si cu o fosta diva, care nu a facut decat sa repete niste atacuri neprobate la doua doamne. Cea mai tare mi s-a parut aia ca cineva a vrut sa-si faca imagine din arestarea ei :-))), plus multe alte aberatii. Singurul lucru in care ii dau dreptate si sustin cele spuse de ea sunt conditiile inumane, de umilinta totala din arestul "Gestapo-ului" Bucuresti. In rest, aberatii... Nu a reusit nici acum sa ma convinga de ce ar fi dorit cineva arestarea ei. De ce??? Dvs ati inteles? Ca eu nu!!! Per total, am adormit dupa inca o ora, fiindca am scris un text extrem de dur pe care ulterior am decis sa-l sterg (si bine am facut!) (...)", a scris Rares Bogdan pe contul sau de Facebook.

Elena Udrea a acordat, duminică, primul interviu de la ieşirea din închisoare, după aproape trei luni petrecute în spatele gratiilor. B1 TV a anunţat, în primă instanţă, că interviul se va desfăşura în incinta casei Elenei Udrea, însă, din cauza unor clauze din contractul de închiriere a fostului ministru, "marele interviu" din apartament a fost anulat şi s-a ţinut la telefon.

Citeşte şi: Ion Ţiriac se răzbună pe Elena Udrea? Prima lovitură ZDRAVĂNĂ după ieşirea din închisoare

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ