Traian Băsescu, în vizită la Elena Udrea. Ce-i reproşează fostul preşedinte

| 12 mai, 22:14

Fostul preşedinte Traian Băsescu, a declarat, luni seară, într-un interviu video la psnews.ro, că o va vizita pe Elena Udrea, însă acum aceasta are "mare nevoie de linişte", după ce a stat 72 de zile în detenţie.

Fostul şef al statului a precizat că, după ce a înțeles că Elena Udrea a stat 72 de zile într-o celulă destul de mică, crede că "ce îi trebuie acum este să vadă că poate sta singură într-o cameră".

Întrebat ce anume va discuta cu Elena Udrea, Băsescu a spus că vor vorbi lucruri "care o privesc pe ea, în primul rând".

Băsescu şi-a exprimat opinia cu privire la campania de presă coordonată de Udrea din închisoare.

"În raport cu realitatea, probabil că nu avea ce să facă pentru a nu sfârşi absolut devorată de presă. Pe de altă parte, când ești într-un proces penal, într-o investigaţie, nu e cel mai bun lucru să ieşi public. Am înţeles foarte bine de ce a făcut-o. A făcut-o pentru că la rându-i, Parchetul strecura către presă foarte multă informaţie din dosar, care deforma realitatea dosarului", a declarat fostul şef de la Cotroceni.

Înalta Curte de Casație și Justiție a decis joi, 7 mai, înlocuirea arestului preventiv cu arestul la domiciliu în cazul fostului ministru Elena Udrea, trimisă în judecată pentru corupție în dosarul "Gala Bute".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ