Prima reacţie a lui Traian Băsescu după ce PÎCCJ i-a redeschis două dosare

| 12 mai, 16:34

Șantaj, amenințare și abuz în serviciu contra intereselor persoanelor sunt acuzațiile din două dosare pe numele fostului președinte Traian Băsescu, redeschise de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.

Într-o primă reacție, fostul președinte Traian Băsescu a afirmat, într-un interviu acordat jurnalistei Laura Chiriac că se simte "vânat" de justiție, potrivit psnews.ro.

Traian Băsescu este acuzat într-un dosar redeschis de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție de șantaj și amenințare de către senatoarea Gabriela Firea. Ultimul dosar redeschis de PÎCCJ este dosarul Traian Băsescu-Costel Cășuneanu în care fostul președinte este acuzat de spălare de bani (VEZI AICI MAI MULT).

În plus, un al treilea dosar îl pândește pe fostul președinte. PÎCCJ a cerut instanței confirmarea redeschiderii urmăririi penale într-un alt dosar în care este vizat Traian Băsescu, la plângerea lui Corneliu Vadim Tudor, privind răpirea jurnaliștilor în Irak. În acest caz, Judecătoria Sectorului 5 are termen de judecată în 13 mai.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ