Traian Băsescu se întoarce la Cotroceni

| 07 mai, 14:32

Traian Băsescu este aşteptat la Palatul Cotroceni de Klaus Iohannis. În ciuda criticilor lansate la adresa actualului preşedinte, Traian Băsescu a fost invitat la o recepţie organizată la sfârşitul acestei săptămâni la Palatul Cotroceni. Alături de fostul şef de stat au fost invitaţi şi Ion Iliescu, Emil Constantinescu şi Regele Mihai.

Preşedintele Klaus Iohannis l-a invitat pe Traian Băsescu la recepţia organizată sâmbătă, de Ziua Europei, aşa cum au fost invitaţi şi ceilalţi foşti sefi de stat: Ion Iliescu, Emil Constantinescu şi chiar Regele Mihai, potrivit România TV.

O noutate în ceea ce priveşte Familia Regală, pentru că la ultimele recepţii de la Cotroceni niciun membru al familiei Regelui Mihai nu a participat, după tensiunile apărute între fostul suveran şi preşedintele Traian Băsescu.

Traian Băsescu nu şi-a confirmat încă prezenţa la recepţie. România TV l-a întrebat pe fostul preşedinte dacă va onora invitaţia şi nu am primit încă un răspuns, dar, sigur, Traian Băsescu poate anunţa că participă la eveniment şi în ziua repectivă, cu câteva ore înainte.

În ultimele zile, Traian Băsescu îl atacă din ce în ce mai mult pe Klaus Iohannis, pe Facebook. În ultima postare, Băsescu l-a numit, ironic, pe Iohannis "inteligent" şi a scris ca preşedintele face consultări degeaba, fără rezultate.

La recepţia de sâmbătă, preşedintele Klaus Iohannis aşteaptă la Cotroceni peste 1000 de invitaţi, printre care premierul şi miniştrii, parlamentari, primari, şefi de consilii judeţene, sportivi, ambasadori şi mai marii Bisericii Ortodoxe Române.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ