Rareş Bogdan, criză de nervi. DE CE e SUPĂRAT prezentatorul

| 04 iun, 11:38

Rareş Bogdan a reacţionat dur după ce datele de audienţă din luna mai au relevat că Realitatea TV este mai puţin urmărită chiar şi decât Disney Junior, scrie reportervirtual.ro.

''Eu am fost în concediu în luna mai. Am fost în Maroc împreună cu familia. Am doar 48 de ore de emisie în mai. Plus că nu sunt pe acel interval orar, 18-23,  ci doar pe 21-23.  Am publicat şi pe Facebook ce audienţe am: 2.3 ieri şi 2.4 alaltăieri. Eu şi dacă fac emisiune despre alune am peste  1% rating. Cum să mă pui lângă 0.4? Şi în pauza de publicitate am mai mult. S-a scris că este o lovitură pentru Rareş Bogdan…nu este nici o lovitură, iar ca să arăt ce se poate face, voi face în iunie emisiune zinic, uneori şi în weekend. Voi duce Realitatea TV în top 10'', a declarat Rareş Bogdan conform reportervirtual. ro.

''De ce nu dau şi tabelele cu publicul comercial? Sunt două segmente, 18-55 de ani şi 25-55 de ani, acolo stă Realitatea bine. Aceste audienţe se fac pentru publicitate nu pentru orgoliul lui Rareş Bogdan sau Badea sau Prelipceanu. Eu am dat nişte sfaturi despre cum putem creşte, trebuie să facem spectacol, să fim mai agresivi. Când intră Marinela Mititelu se dublează audienţa'', a mai spus Rareş Bogdan.

Citeşte şi: Corupţie la nivel înalt la FIFA! Responsabilii arestați ''au corupt'' fotbalul, afirmă ministrul american al Justiției

''Kantar Media nu măsoară decât gospodăriile individuale. Dar firmele nu. Şi aici intră instituţii – unde se urmăreşte Realitatea TV- hoteluri, localuri, rstaurante, etc. În plus, nu se măsoară nici antenele tip farfurie ori sunt foarte multe în ţară dar mai ales în Diaspora. Românii s-au dus în Spania cu farfurii Digi după ei şi se uită la Realitatea. Nu sunt măsurători aici. Uite cum Antena 3 care nu mai este transmisă pe satelit nu este deloc afectată. Sociologii spun că domeniul de referinţă este între 3.800 şi 4.200 de persoane. Kantar nu are decât 1.200 de peoplemetere, din care nu se activează mai mult de 1.000. Este desigur o marjă de eroare. Dealtfel, noi nu putem controla sistemul mergem pe buna-credinţă şi profesionalismul celor care o fac. Nu de mult, am testat feedback-ul emisiunii prin SMS. Am primit 3.800 de SMS-uri în emisiune'', mai susţine realizatorul TV.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

6 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
05 iun, 11:45
Patru Marin
vrajeala
Luati si voi exemplu de la Romania tv......cu cat mancati rahat mai mult veti avea audienta......si nu uitati cuvintele magice gen...SOC....Bombe....GROAZA....etc....
05 iun, 11:42
Patru Marin
vrajeala
Luati si voi exemplu de la Romania tv......cu cat mancati rahat mai mult veti avea audienta......si nu uitati cuvintele magice gen...SOC....Bombe....GROAZA....etc....
04 iun, 18:41
LENIN SI STALIN
BA,BOSCHETARULE CU CARPE COLORATE SI CHEL
INNEBUNESTI PE PROSTI CU -IEU SUNT ZIARIST,IEU SUNT ZGHIARIST MODERAT.
DAR,CE FACI CA BOLOVANUL ALA DE COARDA ,SAU HOARDA.ALT TAMPIT N-AI
GASIT PRINTRE MINOTITARII DIN CLUJ? CINE-I LOARDA,ASTA,CA NU INTELEGI
NIMIC CAND BORBESTE SI,TAMPITELUI,II INTRERUPE PE CEI CARE BORBESC.MAI
AVETI TEMBELI BOLOVANOSI SI HOATA DE IREALITATE,PRO JOHANIS SASIUL.
AFARA CU COARDA,LEOARDA,SAU HOANDRA,CE NATIE ESTE PROSTANACUL ?
04 iun, 14:19
liviuioan
--NIMICUL--pretios--
Almanahele lui Vanghelie--mentin audienta postului--saracul BLEJNAR--el facea audienta mai mare si vacantele in DUBAI . Catelusul lui BOC--e suparat--a facut sant in jurul palatului COTROCENI--cu saritura este mai greu si tranbulina GUSATA nu vrea sa--CIRIPESTE .
04 iun, 12:14
LENIN SI STALIN
DA,DOMNULE PAPITOI ISTERIC SI PITIC
ASTA-I IREALITATEA GOLANILOR DE ZGHIARISTI,URATI SI FRAIERI;UNUL,CE-SI ZICE FELCER,CU GURA PLINA DE RAHAT SI AGRAMATISME,SI ALTA, SANGE-IORDAN.
MUHAIELE CUM ARATATI,PLU S BOUL ALA,DE LA CLUJ,ZIS INCETINITUL,MURD
RATI ADEVARATA PRESA.VOI,TEMBILICILOR LA CARAT BAGAJE,LU JOANA SASIU.
HAI SICTIR,CHELIE SI CARPA COLORATA LA BUZANAREL,.ARATI, A HOMO,POMA
DATULE CU PONTA, PE MECLA. FACI ISTERIE ? LA BALACEANCA SALONUL 666

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ