VIDEO Scene ŞOCANTE în Centrul Capitalei! Doi TINERI au fost ÎMPUSCAŢI

| 14 iun, 09:03

Incident socant sambata noaptea in centrul Capitalei. Doi tineri si un politist au ajuns la spital dupa ce au fost implicati intr-o altercatie, la finalul evenimentului Street Delivery, de pe strada Artur Verona.

Potrivit martorilor, cei doi ar fi fost impuscati cu arme neletale de oamenii legii, dupa ce acestia l-ar fi lovit in cap cu o sticla pe unul dintre politisti. Victimele au fost transportate la Spitalul Floreasca. Cel mai grav ranit e politistul, care a suferit un traumatism cranian. Pana la aceasta ora, politia locala nu a comentat cele intamplate. 7 persoane sunt la audieri duminica dimineata, intre care si doi politisti.

 

 

In imagini se vede clar cum politistul isi scoate pistolul din toc si il indreapta spre un cetatean. Cel intins pe jos este un tanar de 19 ani, care din spusele martorilor fusese impuscat cu putin timp inainte de un politist, dupa ce un coleg de-al sau ar fi fost lovit in cap cu o sticla.

"Veneam de la un flashmob din Piata Univerrsitatii, ne-am oprit sa strigam ceva despre taierea padurilor. I-a pus pistolul la tampla si a tras de trei ori. Ne-au cerut sa ne legitimam, si noi la fel", a povestit Sanziana Dambrovicescu, martor la incident.

Tanar care intra in masina politiei: Am fost agresati de politia locala!

Reporter: Pe ce motiv, ce s-a intamplat ?

Tanar: Au sarit la noi la bataie, un amic de-al meu le-a dat buletinul, au sarit la bataie, l-au agresat.

Citeste si: UPDATE: Accident ŞOCANT pe Lacul Snagov. Bărbatul DISPĂRUT a fost găsit mort VIDEO

Surse din randul anchetatorilor spun ca scandalul a inceput in momentul in care politistii locali au incercat sa-i legitimeze pe tinerii care faceau galagie. Lucrurile au degenerat cand unul dintre ei l-a lovit cu o sticla in cap pe politist.

Acesta este internat in spital cu un traumatism cranio-cerebral. Cei doi tineri raniti nu au, din fericire rani grave.

"Au traumatisme minore la cap, celalalt plaga la scalpul frontal", a declarat medicul San Marinescu.

Politistii sectiei 1, unde au ajuns la audieri atat victimele, cat si politistii locali, fac cercetari pentru ultraj, dar si pentru purtarea abuziva a oamenilor legii. Se pare ca tinerii implicati in incident sunt aceiasi care au atacat masina fostului ministru al Culturii, Daniel Barbu, in urma cu doi ani, intr-un incident care a avut loc in Centrul Vechi.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ