Celebră PREZENTATOARE TV, scandal URIAŞ în procesul de divorţ

| 13 mai, 15:29

Reprezentantul României în Africa de Sud încearcă să scape de o parte a obligaţiilor stabilite cu fosta sa soţie, celebra prezentatoare TV Andreea Berecleanu, însă astăzi este ziua decivisă!

Judecătoria Sectorului 1 va lua astăzi o decizie în dosarul în care Andrei Nicolae Zaharescu, consulul general al României în Africa de Sud, a cerut reducerea pensiei alimentare pe care trebuie să o achite celor doi copii pe care îi are cu Andreea Berecleanu.

Despre procesul pe care îl are cu fostul soţ, vedeta TV Andreea Berecleanu a declarat, în exclusivitate pentru SPYNEWS:

“M-am prezentat săptămâna trecută şi, din câte am înţeles de la avocatul meu, nu e necesar să mă prezint. Urmează să se dea sentinţa, care va fi atacabilă, şi de o parte, şi de alta. Având în vedere că lui Andrei Zaharescu i s-a mai născut un copil, a cerut micşorarea pensiei alimentare. Pe de altă parte, şi Catinca, fiica din prima căsătorie, a cerut şi ea pensie alimentară, retroactiv, pe ultimii trei ani. El a solicitat diminuarea pensiei alimentare invocând și faptul că este nevoit să o întreţină pe mama lui, care este internată într-un azil de bătrâni. Totuşi, nu plăteşte el totul, deoarece mama lui are pensie şi este ajutată şi de fratele lui Andrei”.

Poziţia lui Andrei Nicolae Zaharescu nu a fost atât de clară. Pe de o parte, consulul a declarat în presă că nu a avut o problemă în a-şi “onora îndatoririle de tată” şi că “nu am fugit de responsabilităţi”, dar în acelaşi timp a fost executat silit pentru neplata pensiei alimentare. Apoi, a spus că va continua să le trimită copiilor banii ce li se cuvin şi în paralel a cerut micşorarea sumei cuvenite acestora.

Citeşte şi: Andrei Zaharescu, dat în judecată de fosta soţie

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ