SCANDAL de pomină la România TV: Oreste Teodorescu şi Radu Cristescu

| 16 mar, 19:47

Radu Cristescu (PMP) și Oreste Teodorescu au avut un schimb dur de replici, în direct, la România TV.

Iată partea cea mai savuroasă a dialogului pe care aceştia l-au avut:

Oreste Teodorescu: Eu nu vreau să vorbesc cu dumneavoastră pentru că îmi sunteți antipatic. Eu am fost sunat de cineva de la România TV pentru a avea un dialog.

Radu Cristescu: Sunteți un șantajist ordinar.

Oreste Teodorescu: Nu am ce vorbi cu dumneavoastră.

Radu Cristescu: V-ați vândut pe bani. Sunteți un șantajist care și-a vândut colegii pe bani.

Oreste Teodorescu: Nu mă interesează cine sunteți. Nu mă interesează absolut deloc. Sunteți penibil. Nu mă interesează nici măcar ce spuneți.

Radu Cristescu: Nu putem să ascultăm toți șantajiștii ordinari.

Oreste Teodorescu: Nu vreau să am de-a face cu grupurile de interlopi. La revedere.

 

Luni, fostul preşedinte Traian Basescu a declarat ca afirmatiile lui Oreste Teodorescu legate de plimbarile nocturne pe care Elena Udrea le-ar fi facut cu barca pe lacul Floreasca pana la Vila Lac 3 au ca motiv faptul ca Udrea ar fi refuzat sa plateasca bani pentru informatiile legate de transferul de bani dintre firma Crescent si trustul Grivco, detinut de catre Dan Voiculescu.

Cat priveste vizitele cu barca pe care Udrea i le-ar fi facut la Vila Lac 3 despre care vorbeste Oreste Teodorescu, Basescu a comentat: „Cred ca este bolnavior. El si cu raspopitul de la Antena 3 (trimiterea la realizatorul TV Mihai Gadea – n.red.). Va chem sa vedeti ca lacul Floreasca e secat din toamna pentru ca se fac lucrari de constructii. Mincinosii astia, ce sa faci cu ei?”

Imediat dupa declaratiile lui Traian Baescu, Oreste Teodorescu i-a dat replica pe Facebook.

„Maskirovka sau ingineria sufletelor este arta dezinformarii marca KGB, pe care fostul presedinte, viitorul puscarias Basescu Traian o cunoaste foarte bine din 1986 cand a semnat angajamentul cu serviciile de spionaj sovietic. Fiind citat in calitate de santajist de catre procurori, protectorul Mafiei, reitereaza alegatiile pupilei sale politice, Udrea Elena in incercarea de a comuta atentia publica de pe garbovita lui prezenta. Basescu sustine o enormitate cat strabismul lui de mare si anume ca am sustras documente de la Grivco. Eu am colaborat doar cu Antena 2, iar in sediul Grivco nu am patruns in viata mea…Razbunatorul puscariabil vrea sa imi plateasca si polita ca sunt primul jurnalist care a devoalat traseele nocturne ale porumbeilor interlopi Vila Lac 3-Intr. Valului 26. Jurnalistul cu barba ii atrage atentia politicianului zbanghiu ca ii este scarba de metodele lui kgb-iste si ca foatre curand va dezvalui public date despre colaborarea sa cu gruparea Magureanu-Penciuc via KGB.”

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ