Gabriela FIREA îi dă replica lui Băsescu: Modelul brevetat de fostul preşedinte este de a defăima organele

| 16 mar, 19:50

Traian Băsescu a acuzat-o pe Gabriela Firea că ar transferat banii Securității din conturile Crescent în conturile Grivco, societate patronată de Dan Voiculescu. Senatoarea PSD îi transmite lui Băsescu să meargă cu dovezile la organele de cercetare.

"Am inteles ca fostul presedinte al Romaniei este in posesia unor informatii potrivit carora as fi girat, prin semnatura mea, actiuni comerciale ilegale, in cadrul trustului Intact, atunci cand eram unul dintre managerii Diviziei de print.

Citeşte şi: Traian Băsescu, atac la adresa Gabrielei Firea: A luat bani de la CRESCENT


Ii adresez public rugamintea Domnului Traian Basescu sa predea "dovezile" organelor de cercetare abilitate.

Garantez romanilor ca, desi sunt insarcinata in luna a 8-a, ma voi prezenta la orice fel de audieri, daca acestea se impun. Si nu voi intrebuinta modelul brevetat de fostul presedinte, acela de a defaima organele de cercetare, de a manipula opinia publica si de a intimida posibile parti vatamate.  Am dovedit ca sunt un cetatean si un senator demn!”, se arată în comunicatul de presă al Gabrielei Firea, citat de stiripesurse.ro.

Citeşte şi:  TRAIAN BĂSESCU, urmărit penal pentru ameninţare

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
18 mar, 03:53
Ana
D-na Firea Pandele, nu inteleg de ce va pierdeti timpul adresindu-i rugaminti acestui borfas jalnic si indicatii..... Cred ca in secunda doi ar fi trebuit sa-i faceti o alta plingere penala pina i se va usca sufletul in el si-n mama care l-a facut pe acest nemernic.
16 mar, 21:13
Alexandru Valeriu Pantelimon
Este o impietate sa raspunzi unui astfel de individ .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ