Traian Băsescu, atac la adresa Gabrielei Firea: A luat bani de la CRESCENT

| 16 mar, 17:56

Traian Băsescu a declarat, luni, că este cercetat în calitate de suspect în dosarul acuzațiilor făcute la adresa Gabrielei Firea.  În plus, fostul preşedinte a rugat-o pe Gabriela Firea să  " își aducă aminte că a transferat bani de la Crescent unei firme din trustul lui Voiculescu".

„Am primit o scrisoare prin care aflu că sunt suspect pentru că am făcut o declarație. Rog organele statului să se uite în Grivco să vadă câți bani au fost transferați de doamna Firea de la Crescent, în 2007-2011, când era administrator la o firmă din grupul Grivco. Dacă își aduce aminte să fi semnat împrumuturi de 400.000 de euro și 1.800.000 de dolari de la Crescent și a transferat din firma securității la o companie din grupul lui Voiculescu, să se spovedească public”, a declarat Băsescu.

 

„Tiberiu Nițu este suspect că a omorât oameni la revoluţie, iar eu sunt suspect pentru că am făcut o declaraţie."

Întrebat de unde are aceste informații, Traian Băsescu spune că a primit documente de la Elena Udrea, ce i-au fost livrate de ziaristul Oreste Teodorescu, în schimbul a 10.000 de euro.

„A primit doamna Udrea un bilețel galben pe care scria 10.000 de euro, de la un ziarist Oreste. El îi ceruse Elenei Udrea aceși bani pentru a-i da aceste documente. Udrea mi le-a dat mie, eu le-am dat insituțiilor statului”, a mai spus fostul președinte.

Citeşte şi: TRAIAN BĂSESCU, urmărit penal pentru ameninţare

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
16 mar, 18:43
alexandru valeriu pantelimon
Sceleratul politic cum perfect l-a denumit un ziarist comite o noua diversiune din sirul lung de infamii; de ce nu a spus mai demult acesta informatie-nare nici-o legatura cu speta pentru care trebuie sa raspnda . Tainuitorul atotstiutor s-a dedulcit din banii poporului meu decenii la rand . Ce ghinion pentru noi romanii !
16 mar, 19:58
Alexandru Valeriu Pantelimon
Erata : nu aspnda . Scuze .re in loc de nare si raspunda in loc de ra

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ