IONUŢ IFTIMOAIE primeşte o lovitură DURĂ: "Curăță-ți degetul”

| 03 iun, 11:25

Gina Pistol nu-l iartă pe Ionuț Iftimoaie, după ce acesta a acuzat-o că i-ar fi cerut 5.000 de euro să nu voteze împotriva sa.

Au trecut ceva zile de când au ieșit din fermă și s-au întors la viața lor normală, dar cu toate acestea concurenții continuă războiul dintre ei. Pe lângă scandalul dintre Vica Blochina și Augustin Viziru, un altul ține acum capul de afiș și îi are ca protagoniști pe Ionuț Iftimoaie și Gina Pistol, scrie libertatea.ro

După ce fostul sportiv a acuzat-o pe Pistol că i-ar fi cerut 5.000 de euro ca să nu voteze eliminarea sa din fermă, blonda a ripostat pe pagina sa de socializare. Fără a--i pomeni numele, dar cu aluzie directă la Iftimoaie, aceasta i-a transmis un mesaj dur: “Sfat prietenesc: "Curăță-ți degetul înainte să arăți cu el spre petele mele”.

Citeşte şi: SCANDAL la penitenciarul Târgşor din cauza ELENEI UDREA

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
03 iun, 11:54
ionut
oferta munca!!!!
Incepand de astazi, nu te mai gandi la altceva decat la realizarile pe care le vei obtine in viitor si care vor fi infinit mai mari decat tot ce ai realizat vreodata pana in prezent. Cautam urgent colaboratori part-time care vor sa castige bani in timpul liber, intr-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteti mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ