Cu cine îl compară Cristescu pe ORESTE TEODORESCU: A bătut şi ucis!

| 17 mar, 13:30

Radu Cristescu (PMP) l-a comparat pe Oreste Teodorescu cu Miron Cozma, după ce, luni, între membrul PMP și jurnalist a existat un schimb dur de replici, în direct, la România TV.

”Aidoma lui Miron Cozma – un pușcăriaș care a bătut și ucis români și care după părerea mea nu ar trebui să fie invitat în emisiuni televizate, un alt personaj indezirabil care ar trebui „bannat" pe TV este Oreste Teodorescu, acest individ care face de rușine breasla de jurnaliști din care pretinde că face parte!

Această scursură a societății, poreclită ziarist, și-a turnat foștii colaboratori, colegi și prieteni pentru sume importante!

Îi reamintesc șantajistului ordinar, Oreste Teodorescu, că la întâlnirea în care și-a vândut foștii colegi din Trustul Intact erau patru martori; el fiind adus la această întâlnire de un celebru avocat din România, iar o simplă expertiză grafoscopică ne-ar demonstra caracterul infect al acestui oxiur de presă!”, a scris Radu Cristescu pe Facebook.

Citeşte şi: SCANDAL de pomină la România TV: Oreste Teodorescu şi Radu Cristescu

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ