Premier lovit cu PIETRE în cap

| 11 iul, 18:04

Ministrul de interne sârb a calificat sâmbătă drept 'tentativă de asasinat' incidentul de la ceremonia organizată cu prilejul împlinirii a 20 de ani de la masacrul de la Srebrenica, de unde prim-ministrul Aleksandar Vucic a fost alungat cu pietre şi huiduieli de mulţime, relatează Reuters.

Agenţia de ştiri sârbă Tanjug a scris că Premierul sârb Aleksandar Vucic a fost atins la cap de o piatră aruncată de unul dintre participanţii la ceremonia de comemorare şi că i s-au spart ochelarii. Premierul sârb a părăsit în fugă cimitirul memorial, înconjurat de agenţii serviciului său de pază.

'Este un atac scandalos şi pot spune că poate fi perceput ca o tentativă de asasinat', a declarat Nebojsa Stefanovic pentru postul sârb de televiziune Pink.

'Bosnia nu a reuşit să asigure nici măcar condiţiile minime pentru siguranţa prim-ministrului', a adăugat ministrul sârb de interne.

La rândul său, şeful diplomaţiei sârbe, Ivica Dacic, a condamnat 'un atac asupra întregii Serbii'.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ