UPDATE: Accident ŞOCANT pe Lacul Snagov. Bărbatul DISPĂRUT a fost găsit mort VIDEO

| 14 iun, 09:16

Cinci oameni sunt răniţi, după ce două ambarcaţiuni s-au ciocnit pe lacul Snagov. Bogdan Opriţa, coordonator SMURD, a declarat că este vorba de cinci persoane, dar una dintre acestea nu a necesitat spitalizare.

UPDATE 11.20 Bărbatul în vârstă de aproximativ 60 de ani care fusese dat dispărut pe lacul Snagov a fost găsit decedat de echipele de căutare, la o adâncime de șase metri.



 

Grav accident pe Lacul Snagov. O persoană se află în stare gravă, alte patru au fost şi ele rănite după ce două ambarcaţiuni s-au ciocnit azi-noapte.

Un om a fost dat dispărut şi este în continuare căutat de echipele de salvare. Persoana dispărută ar fi un angajat al restaurantului de care aparținea una dintre bărci. Barca restaurantului ar fost dotată corespunzător pentru navigare pe timp de noapte, celalată baraca implicată în accident nu ar fi avut toate dotările, potrivit angajaților restaurantului.

Citeste si: Prostituata din cabina şoferului de TIR care a ucis 3 oameni, în Vâlcea, a mărturisit tot

La 200 de metri de mal, la 6 metri adâncime se află o epavă a uneia dintre cele două bărci.

Secretarul de stat din ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat a declarat că la fața locului au intervenit echipajele ISU și scafandri și că persoana care a dispărut este căutată în continuare.

”Accidentul a avut loc în cursul nopții tercute. Au intervenit imediat echipaje de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență București, echipaje de ajutor și de asistență medicală de urgență și de la ambulanță și scafandri. La mometul actual bilanțul este de o persoană care a refuzat să fie transportată la spital, o persoană într-o stare foare crtică, trei persoane cu fracturi dschise și cu diferite leziuni și mai avem o persoană dispărută pentru care căutările se continuă”
, a declarat Raed Arafat.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ