Accidentul MORTAL de pe Lacul Snagov, provocat de un băiat de bani gata

| 15 iun, 09:37

Alexandru Popescu, în vârstă de 28 de ani, fiul unui magnat al petrolului, ar fi vinovat de producerea accidentului de pe Lacul Snagov, de sâmbătă seara, în care a murit o persoană și alte cinci au fost rănite, din care o femeie de 30 de ani se află în comă.

Alexandru Popescu, fiul lui Ovidiu Popescu, fostul patron al Petrolexportimport și proprietar al Palatului Știrbei, ar fi cel vinovat de producerea accidentului mortal de pe Lacul Snagov, de sâmbătă noapte, informează surse din Poliție, citate de evz.ro.

El s-ar fi aflat la volanul unei ambarcațiuni de mare viteză și gonea pe lac după încheierea meciului Irlanda de Nord- România, fără a ține cont că pe lac era întuneric beznă. Alarma s-a dat, pe Lacul Snagov, în jurul orei 0.20, la scurt timp după terminarea partidei de fotbal.

„După meci, o parte dintre clienții restaurantului Dolce Vita, aflat pe malul lacului, au fost conduși, cu o ambarcațiune a localului, către celălalt mal, unde se află parcarea în care aveau autoturismele", a povestit, pentru „Evenimentul zilei", unul dintre anchetatori.

Barca restaurantului – model Spat, de mici dimensiuni - era condusă de Ionuţ Conea. În ea se mai aflau două femei și trei bărbați. La circa 200 de metri de mal, din partea dreaptă a venit, cu viteză mare, o șalupă, marca Commander. Conea nu a mai putut evita impactul: șalupa a trecut, efectiv, peste barca restaurantului care s-a răsturnat. Până să se scufunde ambarcațiunea, răniții s-au menținut la suprafață, sprijiniți de barca Spat.

Citeşte şi: Accident ŞOCANT pe Lacul Snagov. Bărbatul DISPĂRUT a fost găsit mort VIDEO

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ