TRAGEDIE: Copil de patru ani mort după ce părinţii au dat cu insecticid prin casă

| 09 iul, 14:50

Un copil în vârstă de patru ani a murit subit, sub ochii părinţilor, la Mogoşeşti. Tragedia a avut loc astăzi în jurul orei 12, imediat ce micuţul a intrat în casă.

Medicii nu ştiu care a fost cauza morţii însă l-au resuscitat mai mult de jumătate de oră. Părinţii au precizat că acesta se juca în curtea casei cu ceilalţi frăţiori. La un moment dat, puştiul în vârstă de patru anişori, a început să mănânce un măr apoi a intrat în casă, ignorând avertismentul părinţilor care l-au atenţionat că au dat cu insecticid contra puricilor şi păduchilor, scrie Ziarul de Iaşi.

Imediat cum a intrat în casă, copilului i s-a făcut rău şi a căzut. Părinţii au sunat la 112, iar o ambulanţă a mers la faţa locului de urgenţă. Medicii au presupus că puştiul s-a înecat cu o bucată din mărul pe care îl mânca, însă nu au găsit nimic în gura micuţului. Părinţii presupun că i s-a făcut rău de la insecticidul pulverizat în casă.

Corpul copilului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală pentru necropsie, care va face lumină în privinţa morţii subite a acestuia.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ