Un interlop din Iaşi, condamnat la închisoare pe viaţă, a dispărut fără urmă

| 02 iun, 12:44

Un interlop din Iaşi, condamnat șa închisoare pe viață, a reuşit să fugă din România. Robert Gîrleanu a fost dat în urmărire internaţională, zilele trecute, de Poliţie, după ce Curtea de Apel Bucureşti l-a condamnat la închisoare pe viaţă pentru triplu asasinat. Autoritățile nu își explică felul cum a reușit să treacî granița.

Potrivit ziaruldeiasi.ro, interlopul Robert Gîrleanu a fost dat, la finele săptămânii trecute, în urmărire generală după ce a fost condamnat pe viață pentru triplu asasinat, iar decizia a rămas definitivă.

Este neclar modul în care Gîr­leanu a reuşit să se facă dispărut, mai ales că este dat în cosnsemn la frontiere de mai bine de un an. Originar din Republica Moldova, dar şi cu cetăţenie română, este foarte probabil ca Gîrleanu să fi fugit în ţara sa de baştină.

Faptele pentru care Robert Gîrleanu a fost condamnat datează din anul 2000, a­tunci când, la instigarea raketului Ion Druţă, Gîrleanu ar fi împuşcat, în Repu­blica Moldova, trei parteneri de afaceri cu care derula trafic de maşini furate.

 

Citeşte şi: Şocant. O femeie a ajuns să cântărească 25 kg după ce a fost înfometată de iubit

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ