ACCIDENT pe podul de la Otopeni, patru maşini implicate

| 13 mai, 08:45

Traficul rutier se desfășoară cu dificultate miercuri dimineață la intrarea în București, în urma unui accident în lanț produs pe DN1, în județul Ilfov, pe podul de la Otopeni.

Patru mașini au fost implicate în accidentul care s-a produs în jurul orei 7.40.

”În jurul orei 7.40, în județul Ilfov a avut loc un accident, pe DN1, pe sensul de mers spre București, pe podul de la Otopeni. Patru autovehicule au fost implicate în accident.  Banda unu de drum este blocată”, a declarat Alina Răbuga de la Centrul Infotrafic.

”Potrivit primelor informații, nu au rezultat victime în urma evenimentului rutier. Este vorba despre o  tamponare ușoară. Nu avem informații referitarea la cauzele producerii accidentului. La fața locului se află polițiști care urmează să stabilească împrejurările în care s-a prsodus accidentul”, a mai spus reprezentanta centrului Info Trafic.

Tag-uri: accident, Otopeni, trafic
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
13 mai, 10:18
Angelica
Munca la domiciliu
Succesul este rezultatul atitudinilor, iar atitudinile nu sunt altceva decât deprinderi de gândire. Asta scrie celebrul Colin Turner în cartea ”Născut pentru succes”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ