Radu Mazăre, cercetat într-un nou dosar

| 28 mai, 14:47

Radu Mazăre, fostul primar al municipiului Constanţa, este cercetat de procurorii DNA într-un nou dosar.

Anchetatorii au intrat în posesia interceptărilor mai multor convorbiri telefonice din care reiese că Radu Mazăre negocia preluarea unor acţiuni la Realitatea TV, dar că tranzacţia urma să ascundă bani proveniţi din mită, informează România TV.

Radu Mazare este cercetat fiindcă ar fi încercat preluarea staţiei locale de la Constanţa a postului Realitatea TV, manevră prin care ar fi încercat de fapt să ascundă o luare de mită. La dosar au fost depuse stenogramele unor convorbiri în care apar Radu Mazăre, Sorin Strutinsky, Elan Schwartzenberg, dar şi Nicuşor Constantinescu. Mai mult, într-una din discuţii apare şi numele fratelui lui Radu Mazăre.

Surse judiciare susţin că din interceptări reiese că Elan Schwarzenberg este cel care a propus preluarea staţiei locale Realitatea TV de postul de televiziune patronat de Sorin Strutinsky şi controlat de Radu Mazăre şi Nicuşor Constantinescu.

Radu Mazăre se află în arest preventiv într-un alt dosar de corupţie, iar joi ar urma să afle dacă magistraţii prelungesc sau nu mandatul.

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ