MIRCEA GEOANĂ o laudă pe LAURA CODRUŢA KOVESI

| 28 mai, 18:28

Preşedintele Partidului Social Românesc (PSRO), Mircea Geoană, a declarat că procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, îşi face datoria mai mult decât bine în fruntea instituţiei, el fiind întrebat despre cazul persoanei care a stat şase luni în închisoare fiind acuzată de şantaj de preşedinta Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

''Scrisoarea domnului Tăriceanu şi a câtorva senatori nu este un fenomen izolat, reprezintă un atac concertat legat şi de încercarea de modificare a Codului de Procedură Penală, de modificarea de lege de conflict de interese, de chestiuni legate de persoane, cum este doamna Kovesi, care în opinia mea, îşi face datoria mai mult decât bine în fruntea unei organizaţii atât de importante şi de apreciate şi de opinia publică'', a declarat Mircea Geoană.

Citeşte şi: Primarul din Tulcea, Constantin Hogea, AUDIAT la DNA

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
28 mai, 19:25
liviuioan
--- $ 3 CEASURI $
---Rele %---unul de dama pentru ORGANIZATII . In lipsa -MENTORULUI-- vangheliot , cu bunicutul , plimband fosti prin parcuri--incearca si el--marea neagra cu degetul--poate vine doamna NULAND .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ