Primarul din Tulcea, Constantin Hogea, AUDIAT la DNA

| 28 mai, 16:23

Primarul municipiului Tulcea, Constantin Hogea, este dus la audieri, joi, la sediul DNA Galați, împreună cu soția sa și o angajată din Primărie, potrivit unor surse judiciare citate de Agerpres.

Conform surselor, edilul este suspectat că ar fi primit un apartament drept mită, pentru a aproba unei firme o autorizație de construcție a unui bloc în municipiul Tulcea.

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție - Serviciul Teritorial Galați au percheziționat peste șase ore domiciliul lui Constantin Hogea. Percheziții au mai fost efectuate și la sediul Primăriei Tulcea, unde a fost sigilat biroul primarului, alături de alte birouri, fapt confirmat de viceprimarul municipiului, Stere Șacu.

Percheziții s-au mai făcut și în alte șase locații din Tulcea, reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice.

Citeşte şi: Radu Mazăre, cercetat într-un nou dosar

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ