Regele romilor creștini, audiat de procurorii DNA

| 28 mai, 12:59

Dan Stănescu, cel care se autointitulează rege internaţional al romilor creştini, a fost audiat joi la Serviciul Teritorial Piteşti al Direcţiei Naţionale Anticorupţie. La ieşirea de la audieri Stănescu a declarat că a fost audiat ca martor, într-un dosar referitor la achitarea a două persoane care anterior fuseseră arestate preventiv pentru incendierea unui autoturism de lux.

"Am fost în calitate de martor, într-un dosar mai vechi (...), este un dosar din 2012. (...) Întrebările au fost în legătură cu şedinţele pe care le-am făcut acum trei ani de zile, după ce la Drăgăşani o maşină Ferrari a fost incendiată. Se pare că atunci s-au făcut unele nedreptăţi, că cei de atunci au luat achitare. Deci fapta nu a fost, iar acum statul român trebuie să plătească pentru cei care i-au ţinut în detenţie", a declarat autointitulatul rege al romilor, transmite Agerpres.

El a adăugat că, din informaţiile pe care le are, vizaţi de ancheta DNA ar fi nişte poliţişti din Drăgăşani şi un magistrat procuror din judeţul Vâlcea.

"Am spus exact ce s-a întâmplat şi ce mi s-a adus la cunoştinţă atunci de către etnia romilor. Unii dintre poliţiştii din Drăgăşani nu şi-au făcut datoria aşa cum ar fi trebuit să şi-o facă. Şi o procuroare din Vâlcea. (...) Cei care au fost arestaţi un an de zile sunt nevinovaţi. Au stat un an de zile în arest pe nedrept, pentru că o doamnă procuror şi un domn poliţist, fiind prieteni cu ceilalţi, au considerat atunci să-i ţină pe ăştia în arest", a mai spus Dan Stănescu.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ